Entri yang Wajib BACA!

2 Julai 2012

Himpunan Kisah-Kisah Seram di UIA PJ

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Wah..bila nampak 'himpunan', mesti terbayang dalam kamus otak kau...cerita seram tentang kampus ni dari A to Z kan? Baiklah sebelum pembaca sekalian menarik dan tertarik untuk baca kisah2 dari blog lain, lebih baik baca dulu entri yang hamba duk penat buat ni. Huhu~ bukan senang no nak 'book' PC kat library ni :)

Kuat semangat sebelum membaca yup dan kita perlu ingat bahawa mereka juga makhluk Tuhan. Mungkin sebab banyak sangat kawasan di muka bumi ni ditebang dan didiami oleh golongan manusia, jadi mereka pun melancarkan 'serangan' paranormal kepada kita. Ish..ish...that's why you must have faith in God but not so fanatic in those haunted stories!

Lagipun tugas jin n syaitan ni memang untuk menyesatkan umat Nabi Adam A.S. supaya tak solat Subuh lagi2 qiamullail...huh teruja iman! Supaya tak pergi kelas yang dah berapa abad tapi masih berkayu (SMAWP 2 & 3), SUPAYA kau memuja mereka untuk menunaikan hajat. NAUZUBILLAH...

Sesiapa yang pernah kena histeria semasa duk asrama dulu, tambahkan banyak2 benteng dalam diri tu. Kat mana2 pun mesti je ada makhluk ni. Takkan nak kuburkan hajat nak masuk U kot... Yaasin Ayat Kursi, Selawat Nubuwwah segala bagi tu cubalah belajar k :)

Dahlah, mungkin pembaca sekalian ingatkan aku berceramah dalam blog sendiri pula hehe. Jom baca kisah2 dari pelajar 'senior' ni. Lepas ni jangan nak tanya pada abang2/kaka2 2nd year > kenapa bilik tu berkunci, kenapa tempat ni tak boleh pergi malam, kenapa? kenapa? kenapa?. Baiklah silakan>> 


The Kaller Kunyit
Colleen Kawai - Illusion of Dyspraxia
Akif's Story

Jom terjah kat bawah ni ⇓⇓⇓ SYUKRAN :)

1 ulasan:

cynta ieda berkata...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikkkk