Belajar Adobe Photoshop dari 'Beginner to Pro'

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ada ke? Mestilah ada. RM50 je. Klik sini.

Boleh lihat 'content' di sini. huhu~

Menarik kan? Jiha beli dari Fizgraphic, blog IT yang terbaik dan penuh dengan tutorial dan tempahan freebies dan kad bisnes. Macam tak percaya je RM50! Serius!

Caranya ialah anda perlu add fb bro ni dan pm kata nak buat tempahan video tutorial DVD Adobe Photoshop Top Secret. Kalau komen di blog takkan dilayan...    


Pos dah lama sampai! Ops, ada buku bio kat sebelah hehe... Terus meloncat-loncat jakun tengok DVD tu.

Cuti sem ni nak mula belajar DVD 1 dulu. Tambah satu DVD extra untuk FANTASY POTRAITS..
sesuai untuk yang meminati dunia photografi. tunggu ada DSLR sendiri dulu :(

ngee..meh cepat dapatkan selagi stok masih ada. Klik sini.

Selepas dah buka DVD tu, anda perlu 'install' daemon versi baru di sini.

Terima kasih baca, sudi-sudilah komen :) . 

NJihe.am

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih :) NO SPAM PLEASE!

Instagram